Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی و جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی دستورالعمل تکمیلی دروس جبرانی مخصوص دانشجویان دوره‌های دکتری تخصصی را ابلاغ کردند.

در این دستورالعمل تأکید شده به منظور افزایش کیفیت برگزاری دوره‌های دکتری تخصصی، تقویت بنیه علمی دانشجویان و شفاف سازی بخشنامه ها و دستورالعمل‌های پیشین، دروس جبرانی برای تمام دانشجویان با آزمون و بدون آزمون صرف نظر از حد نصاب نمره خام مأخوذه در آزمون دوره دکتری تخصصی اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس بندهای این دستورالعمل دروس جبرانی الزامی مشترک برای تمام پذیرفته شدگان شامل درس جبرانی روش تحقیق، مقاله و رساله نویسی پیشرفته به ارزش دو واحد نظری و درس جبرانی زبان تخصصی پیشرفته به ارزش دو واحد نظری است.

همچنین دروس جبرانی غیرمشترک برای دانشجویانی که مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد آنها مرتبط و متجانس با رشته تحصیلی دوره دکتری تخصصی است، چنانچه گروه تخصصی مربوطه، دانشجو را از نظر علمی نیازمند به گذراندن دروس جبرانی تشخیص دهد، حداکثر تا سقف ۶ واحد درسی (علاوه بر ۴ واحد دروس جبرانی مشترک) با در نظر گرفتن سوابق تحصیلی، با تأیید شورای آموزشی واحد دانشگاهی تعیین و ارائه می‌شود.

در این دستورالعمل آمده دروس جبرانی غیرمشترک برای دانشجویانی که یکی از مقاطع تحصیلی کارشناسی یا کارشناسی ارشد آنها متجانس با رشته دکتری تخصصی باشد، با در نظر گرفتن سوابق تحصیلی در مقاطع قبلی، دروس جبرانی تا سقف ۶ واحد درسی (شامل دروس مقطع کارشناسی یا مقطع کارشناسی ارشد متناسب با رشته تحصیلی در مقطع دکتری تخصصی، علاوه بر چهار واحد دروس جبرانی مشترک) به تشخیص گروه آموزشی مربوطه و با تأیید شورای آموزشی واحد دانشگاهی تعیین و ارائه می‌شود.

همچنین دروس جبرانی غیرمشترک برای دانشجویانی که هیچ کدام از مقاطع تحصیلی (کارشناسی و کارشناسی ارشد) آنها متجانس و مرتبط با رشته تحصیلی دوره دکتری تخصصی نباشد، ملزم به گذراندن شش واحد دروس جبرانی از مقطع کارشناسی (علاوه بر چهار واحد درس جبرانی مشترک) متناسب با رشته تحصیلی دوره دکتری تخصصی است.

گفتنی است دانشجویان دوره دکتری تخصصی که مدرک پایه آنها، مدرک دکتری حرفه ای است، علاوه بر گذراندن دروس جبرانی مشترک باید دروس جبرانی غیرمشترک را مانند دانشجویانی که هیچکدام از مقاطع تحصیلی آنها متجانس و مرتبط با رشته تحصیلی دکتری تخصصی نیست، بگذرانند.

براساس بندهای این دستورالعمل سقف مجموع دروس جبرانی مشترک و غیرمشترک نباید از ۱۰ واحد درسی بیشتر شده و شایسته است زمان ارائه دروس جبرانی در اولین نیمسال تحصیلی باشد. همچنین نمره قبولی دروس جبرانی تابع مقررات آموزشی دوره دکتری تخصصی است.

در این دستورالعمل تأکید شده دروس جبرانی با نظر و تأیید گروه آموزشی مربوطه قابل معادل سازی است.

این دستورالعمل برای تمام دانشجویان شاغل به تحصیل از نیمسال اول ۹۹-۹۸ لازم الاجراست و سایر دستورالعمل ها و بخشنامه های مغایر آن لغو اعلام می شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کشاورزی معاون هنر علوم انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد سلیمانی در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی و پژوهشی آورده است:

به استناد بند (ب) ماده (۱۰) قانون برنامه ششم توسعه و بند (ب) ماده (۲) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور و با توجه به نامه رئیس مرکز حقوقی لوایح و امور مجلس وزارت متبوع به استحضار می‌رساند، لازم است موضوع اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیأت علمی مشمول بند (ب) ماده (۱۰) قانون صدرالاشاره به شیوه زیر اجرایی شده و در این موضوع همه افراد ذی حق مورد ملاحظه و دقت نظر قرار گیرند.

عضو هیئت علمی مشمول این بند و همچنین بند (ز) ماده (۴۴) قانون برنامه پنجم توسعه به شرط دارا بودن سوابق قبل از استخدام با حداقل مدرک کارشناسی و یکی از شرایط ذیل مستحق دریافت یک پایه به ازای هر سال خدمت بوده و رئیس دانشگاه مکلف به اجرای آن است.

۱- سابقه خدمت تمام وقت در بخش‌های آموزشی پژوهشی وزارتخانه‌های علوم تحقیقات و فناوری، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی و حوزه آموزش و پژوهش سایر دستگاه‌های اجرایی.

۲- سابقه خدمت به عنوان مقامات مندرج در ماده (۷۹) آئین نامه استخدامی اعضای هیئت علمی.

ارائه گواهی معتبر درباره سوابق خدمت مرتبط از دستگاه‌های ذی‌ربط الزامی است.

همچنین دانشگاه‌ها مکلف هستند از زمان ابلاغ این بخشنامه نسبت به بررسی و تعیین تکلیف همه اعضای هیئت علمی مشمول اقدام لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • دستورالعمل دادستانی کل کشور درباره طرح نور به زودی ابلاغ می‌شود
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • زمان اعلام نتایج آزمون ارشد مشخص شد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟