Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به تداوم مشکلات در برگزاری حضوری کلاس‌ها گفت: برگزاری حضوری کلاس‌ها منوط به دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا است و کلاس‌ها فعلا به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دکتر میلاد رضایی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: یکی از بزرگترین محدودیت‌های ما در زمینه بازگشت به آموزش حضوری، مسئله خوابگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 چراکه ظرفیت خوابگاه‌های ما ۵ هزار تا ۵۵۰۰ نفر بود ولی به دلیل رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، این عدد به ۲ هزار تا ۲۵۰۰ نفر کاهش پیدا کرد.

وی با تاکید بر اینکه محدودیت اصلی ما خوابگاه‌ها است، ادامه داد: در جلسات متعدد مدیران مختلف دانشگاه، مصوب شد که فقط دانشجویان تحصیلات تکمیلی به دانشگاه بازگردند تا شرایط کلاس‌ها، خوابگاه‌ها و به طور کلی دانشگاه، به نحوی شود که به تدریج بتوانیم شاهد حضور دانشجویان مقطع کارشناسی در دانشگاه نیز باشیم. اما شیوع اُمیکرون و وضعیت قرمز کرونا سبب شد کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز به صورت مجازی برگزار شوند. 

دکتر رضایی با بیان اینکه هرگونه دستورالعمل جدیدی در دانشگاه منوط به دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا است، افزود: مصوبات کلی دانشگاه بر اساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا است و تا بعد از ماه مبارک رمضان کلاس‌های مقطع تحصیلات تکمیلی به صورت مجازی برگزار می‌شود. 

وی با اشاره به ظرفیت برگزاری کلاس‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در صورت برگزاری حضوری گفت: زمانی که کلاس‌های مقاطع تحصیلات تکمیلی به صورت حضوری برگزار شود، دستمان باز است و متوسط ظرفیت کلاس در این مقاطع ۱۰ تا ۱۵ نفر است. بنابراین در برخی کلاس‌های دانشگاه که ظرفیت آنها ۴۰ تا ۵۰ نفر است، به راحتی میتوانیم کلاس‌های مقطع تحصیلات تکمیلی را برگزار کنیم و در چنین شرایطی پروتکل‌های بهداشتی رعایت می‌شود. 

مدیر امور آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به مدت زمان برگزاری کلاس‌های مقطع تحصیلات تکمیلی افزود: مدت زمان برگزاری کلاس‌ها معمولا ۱ ساعت ربع است و اگر کلاس‌ها به صورت حضوری برگزار شود، اساتید این اجازه را دارند که با صلاحدید خودشان، کلاس‌ها را زودتر به پایان برسانند و در خارج ساعات اداری، حتی به صورت مجازی کلاس‌های جبرانی برگزار کنند. 

دکتر رضایی با بیان اینکه ما به اساتید گفته‌ایم کلاس‌های مجازی این ۴ نیمسال را در اختیار دانشجویان قرار دهند، خاطرنشان کرد: اگر احیانا دانشجویی دچار بیماری شد، می‌تواند از این کلاس‌ها هم استفاده کند. 

مدیر آموزش دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به برگزاری کلاس‌های عملی در این دانشگاه تصریح کرد: ما در ترم‌های گذشته نیز کلاس‌های عمی را برگزار کرده‌ایم‌. چون کلاس‌های آزمایشگاه غالبا با ظرفیت ۶ تا ۸ نفر برگزار می‌شود و به ندرت حتی به ۹ نفر می‌رسد. این کلاس‌ها را به صورت دوره‌های فشرده برگزار میکنیم. یعنی به جای اینکه دانشجویان در طول ترم خر هفته به دانشگاه مراجعه کنند، این امکان را داشته باشند که برخی از کلاس‌ها را به صورت مجازی شرکت کنند. به ویژه اینکه برخی اساتید با یک سری نرم‌افزار خاص کار می‌کنند و اتفاقا، برگزاری این کلاس‌ها به صورت مجازی راحت‌تر و مفیدتر است. بنابراین ما در کلاس‌های عملی نیز از ظرفیت برگزاری ترکیبی کلاس‌ها استفاده میکنیم.

انتهای‌ پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه اميركبير کرونا در ایران آموزش مجازی پیک ششم کرونا بازگشایی آموزش حضوری دانشگاه ها دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزاری کلاس ها تحصیلات تکمیلی برگزاری حضوری صورت مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۴۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، حجت‌الاسلام قاسم سمیری گفت: کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی «همت» ویژه مدیران و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان در شهرستان دزفول برگزار می‌شود.


وی افزود: ۴۰ نفر از مدیران و اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اعم از خواهران و برادران علاقه‌مند به حوزه کارآفرینی و اشتغال در این کارگاه شرکت می‌کنند.


حجت الاسلام سمیری ادامه داد: شناسایی و حمایت از کسب و کار و کارآفرینی ویژه بچه‌های مسجد، بهره‌گیری بهینه از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در راستای تحقق شعار سال، اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی، تحکیم اقتصادی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و حمایت از کسب و کار‌های خرد از جمله اهداف برگزاری این کارگاه است.


مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد خوزستان با بیان اینکه این دوره یک روزه امروز، چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت در مجتمع فرهنگی سینمایی دزفول برگزار می‌شود، اضافه کرد: مربی این کارگاه مهدی آقایی کارشناس ستاد کانون‌های مساجد کشور است و دو نفر از کارآفرینان برتر شهرستان دزفول نیز به بیان روند فعالیت خود در عرصه کارآفرینی می‌پردازند.

وی می‌گوید: کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی به همت ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خوزستان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دزفول برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام حضوری و الکترونیک کلاس اولی‌ها از امروز
  • درهای نمایشگاه کتاب باز شد
  • آغاز سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران/ درهای مصلی به روی بازدیدکنندگان باز شد
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب